ensq

Bujtina “Polia” – Theth

Bujtina “Theth” me 5 dhoma dhe kapacitet prej 15 vetash, gjendet ne qender te Thethit. Ajo eshte e pajisur me nje bar dhe restorant ku ofrohen gatimet me te mira te zones.

Contact us

Phone : 00355 693016781
Email: pavpolia@gmail.com