ensq

Thethi National Park

History and population

The first official mention of Theth is in a document of 1485 coming from Shkodra, when the village numbered seven houses. In the sixteenth century, during the Ottoman invasion, the ownership of the valley was transferred from the Sandjak of Shkodra to Peja. Today it belongs to the district of Shkodra. Most Theth families can be traced back to the ...

Read More »

Thethi i pari destinacion në Shqiperi ne “Google Street View”…

google-street-view

Google njoftoi sot lançimin e “Street View“ për Shqipërinë, duke i lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të navigojnë 360° rrugët e destinacioneve më të rendesishme turistike në të gjithë vendin. Google njëra nga kompanit më të mëdha në bote, nepermes njërit nga programet më popullor siç është “Google Street View” vendos Shqipërin me filmimet e saje duke ju lejuar perdoresve ...

Read More »