ensq

Aktivitete te ndryshme ujore ne Alpe

Në Theth gjenden disa vende të mundshme për të peshkuar troftën e lumit. Një nga vendet e përshtatshme për peshkim është Ura e Kolajve dhe Ura e Gerlës. Kjo e fundit është edhe një vend mahnitës për të notuar. Në Ndërlysë gjithashtu ka vende të përshtatshme për të kapur peshq të mëdhenj si dhe për t’u argëtuar në ujin e kristaltë të lumit, për ata që kanë për zemër sportin e notit. Nepermjet kanotazhit mund te arrini cepat me te fshehur e me te pa arritshem te natyres se Thethit.