ensq

Hotel Alpini Lepushë – Malsi e Madhe

Bujtina Alpini është pronë dhe drejtohet nga Luigji dha familjaret e tije, është e vendosur në fshatin Lepushë, të Malsis së Madhe. Ndër objektet e ndryshme të kësaj prone janë objekte Barbecue, një kopsht dhe një tarracë. Guests mund të gëzojnë pamje malore.

Vizitoret e pare ishin nga vende te ndryshme te Europes por kryesisht nga Gjermania, Polonia dhe Rep Ceke.Tani turistet vijne nga pothuajse te gjitha vendet e Europes madje edhe nga Amerika dhe Azia.Shtepia ofron akomodim, sherbim lavanterie, ushqim bio dhe tradicional, aktivitete sportive, lojera popullore, miqesi dhe nje pamje te mrekullueshme te fshatit.

Luigj Cekaj e familja e tij ju sigurojne ushqim ekologjik, uje te ngrohte e te ftohte 24 ore, dhoma te kendshme, tende per ata qe deshirojne te flene ne natyre dhe guide per shetitje ne mal. Hoteli ju siguron lidhje me internet 24 ore.

Gjatë qendrimit tuaj tek ne keni mundesi për shumëllojshmërin e aktiviteteve më popullore sic ecjet në malë dhe hiking i lehtë dhe i veshtirë në zonën dhe rreth pronës, duke përfshirë ski gjatë dimrit dhe hiking në stinët e tjera.

Podgorica është 39 km nga shtëpi për mysafirë Alpini, ndërsa Kolašin është 36 km nga prona.

Location

Google Maps Link

Booking & Contacts

Adress:            Lepushë, Malsi e Madhe, Albania

E-mail:             alpini.lepushe@gmx.com

Phone:             +382 69 455 603