ensq

Bujtina Gjergj Harusha

Adresa Qender Theth
Afer ures se lumit dhe Shkolles 9 Vjeçare Theth

Bujtina Gjergj Harusha eshte e ndertuar ne vitin 2007, eshte shtepi pritese qe ne ditet e para qe eshte ndertuar dhe administrohet nga Gjergji dhe familja e tij.

Bujtina eshte e perbere nga 5 dhoma, 5 banjo, kuzhine dhe ambiente te jashtme per ngrenie. Bujtina funksionon ne vere dhe ne dimer, ushqimet qe ofron bujtina jane prodhime BIO te zones. Per grupe te ndryshme personeli i bujtines, ofron guida dhe paketa turistike ne alpe ku ju mund te informoheni edhe ne gjuhen Anglisht dhe Italisht.

Cmimet:
Fjetje + darke + mengjes + dreke kushton 25 Euro personi.

Telefon: +355685397605