ensq

Akomodim ne Vermosh

Hotel Alpini Lepushë – Malsi e Madhe

Bujtina Alpini është pronë dhe drejtohet nga Luigji dha familjaret e tije, është e vendosur në fshatin Lepushë, të Malsis së Madhe. Ndër objektet e ndryshme të kësaj prone janë objekte Barbecue, një kopsht dhe një tarracë. Guests mund të gëzojnë pamje malore. Vizitoret e pare ishin nga vende te ndryshme te Europes por kryesisht nga Gjermania, Polonia dhe Rep ...

Read More »