ensq

Si te shkoj ne Theth

Informacione nga e ashtuquajtura ‘Pika e Informacionit Turistik’ Theth

Thethi eshte Park Kombetar qe prej dt 21.11.1966 dhe administrohet nga Drejtoria Rajonale e Pyjeve me qender ne Shkoder. Thethi si Park Kombetar nuk ka nje zyre te informacionit turistik te licensuar nga Drejtoria e Zhvillimit Rajonal per te informuar turistet apo te mbroj floren dhe faunen e Thethit. Kete sezon turistik Thethit iu shtua edhe nje ndalese tjeter, nje ...

Read More »

Thethi i pari destinacion në Shqiperi ne “Google Street View”…

google-street-view

Google njoftoi sot lançimin e “Street View“ për Shqipërinë, duke i lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të navigojnë 360° rrugët e destinacioneve më të rendesishme turistike në të gjithë vendin. Google njëra nga kompanit më të mëdha në bote, nepermes njërit nga programet më popullor siç është “Google Street View” vendos Shqipërin me filmimet e saje duke ju lejuar perdoresve ...

Read More »