ensq

Guide ne kembe ose me kale !

Tour Guide

Tour Guide

Pergjithesisht te gjitha shtigjet drejt destinacioneve kryesore jane te shenjuara ne Parkun Kombetare te Thethit dhe mund te arrihen edhe ne menyre te pavarur, por nese deshironi te keni nje guide per te lehtesuar arritjen drejt ketyre destinacioneve atehere kjo mund te behet e mundur nga disa te rinj te zones nga mosha 16-25 vjecar qe trajnohen cdo vere nga organizata te ndryshme per gjuhen anglese dhe kriteret qe duhet te kete nje guide. Gjithsesi keta jane guida jo profesionale, por nese doni guida te specializuar per te arritur disa maja malesh apo destinacione nderkufitare edhe keta gjenden por me te pakte ne numer e me kosto me te larte. Guidat mund te jene vetem apo te shoqeruar me kale per trasportin e bagazheve kryesisht per trasport drejt lugines se Valbones apo Vuthajve.


 

GUIDE/ GUIDA
Near Destinations Easy € 10.00 Waterfall, Canion, Sant John Churche, Museum, Shutting tower. 1.5h/one way.
Destinacione afer E lehte ALL 1,400 Ujvara, Kanioni, Kisha e Shen Gjonit, Muzeu, Kulla e ngujimit. 1.5h/ vajtje
Next Destinations Medium € 20.00 Blue eye water source, stone formations in Nderlysa. 2.5h/ one way
Destinacione ne periferi E mesme ALL 2,800 Burimi I syrit te kalter, vaskat e gurit ne Nderlysa. 2.5h/ vajtje
Fare Destinations Medium € 30.00 Hiking on the peaks, up valley on the mountains in the proximity. 4h/ one way
Destinacione te largeta E mesme ALL 4,000 Ecje ne qafa apo shteg males, maja malesh rreth lugines. 4h/ vajtje
Fare Destinations Medium-Hard € 50.00 Hiking from Thethi valley to Valbona valley with mule. 6h trip.
Destinacione te largeta E mesme-veshtire ALL 7,000 Ecje me kembe nga lugina e Thethit ne ate te Valbones me mushke. 6h udhe.