ensq

Ndihma e shpejte

Ambulanca – Ndihma e shpejte!

FIRST AIDNdihma e shpejte, per nje perqasje te thjeshte jepet nga nje ambulance lokale e vendosur ne qender te fshatit, prane Shkolles fillore. Per nje ndihme me te specializuar duhet te shkoni ne qytetin me te afert, Shkoder, dhe per kete mund te organizohet nje transport me fuoristrada per 2.5 ore.

Emergjencat civile jane te disponueshme ne raste te tjera nese dikush ngecet ose demtohet ne majat malore.