ensq

Transport me Minivan dhe TAXI 4×4

Nëse keni prenotuar tashme për t’u akomoduar në Theth duhet të mendoni rreth trasportit për të mberritur atje! Nëse dispononi një makine te larte për jashte rruge, fuoristrade, atehere gjithçka është e zgjidhur.

Gjeto Dardha eshte shoferi i cili eshte prej me shum se 20 vitesh ne rruget e Alpeve ku nuk ka pasur asnje incident, duke u njohur nga cdo turist dhe vizitor si shoferi me i sigurt i cili do ju gjendet ne cdo kohe me furgon dhe me mjete foristrade 4×4 per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder.

Dritan Tethorja eshte shoferi i vjeter i cili ka rreth 10 vite qe eshte shofer ne rruget e Thethit  i cili do ju gjendet ne cdo kohe me furgon per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder. Dritani kryen edhe shoqerimin tuaj nga Thethi tek Syri i Kalter dhe kthimin perseri ne Theth.

Zef Carku eshte shoferi i vjeter i cili ka rreth 20 vite qe eshte shofer me TAXI 4×4 ne rruget e Thethit,  Zefi do ju gjendet ne cdo kohe per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder. Zefi banon ne Shkoder dhe mundet ta gjeni ne cdo kohe ne dispozicion per te bere rrugen per Ju dhe per tu ndihmuar edhe per transport ne Rinas apo ne Podgorice.

Ylber Djerri eshte shoferi i vjeter i cili ka rreth 10 vite qe eshte shofer me TAXI 4×4 ne rruget e Thethit  i cili do ju gjendet ne cdo kohe per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder. Ylberi kryen edhe servis per cdo mjet i cili mundet te kete probleme teknike gjate qendrimit ne Theth.

Arjan Cerku eshte shoferi i vjeter i cili ka rreth 10 vite qe eshte shofer me TAXI 4×4 ne rruget e Thethit  i cili do ju gjendet ne cdo kohe per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder. Arjani eshte guide e certifikuar dhe kryen shoqerimin tuaj ne te gjithe destinacionet e Alpeve Shqiptare, Theth, Vermosh, Valbone, Curraj Eper, dhe TAXI nga Rinasi ne Shkoder – Theth, nga Podgorica ne Theth.

Gjelosh Qerimi eshte shoferi i vjeter i cili ka rreth 10 vite qe eshte shofer me TAXI 4×4 ne rruget e Thethit  i cili do ju gjendet ne cdo kohe per te ardhur ne Theth dhe per tu kthyer perseri ne Shkoder. Gjeloshi eshte ne dispozicionin tuaj 24 ore te dites dhe te nates.

Rruga nga Shkodra ne Theth eshte 72 km e gjate ku 14 km jane te paasfaltuara dhe makinat normale nuk mund te kalojne. Furgonat 13-vendesh jane i vetmi trasport linje i perditshem per zonen dhe ndodh vetem nje here ne dite, duke u nisur nga Shkodra ne mengjes rreth ores 07.30 dhe kthyer mbrapsht po brenda asaj dite duke lene Thethin rreth ores 14.00. Nese nuk mund te arrini ne keto orare alternativa e mbetur per trasport brenda asaj dite jane fuoristradat lokale me shofer qe funksionojne si taxi ne cdo ore sipas kerkeses. Sipas rastit edhe trasporti nga apo drejt aeroportit organizohet me keto fuoristrada. Makinat e uleta personale mund te parkohen lehtesisht ne parkingje te sigurta ne Shkoder.

TRANSPORTATION / TRANSPORTI

MINIVAN/ FURGONA

1.5h

€ 5.00

Tirana – Shkodra, at 05.50 a.m. from your hotel accommodation.

ALL 700

Tirana – Shkoder, nga 05.50 a.m. nga hoteli apo nje pike e perbashket.

1.5h

€ 3.50

Shkodra – Tirana, till 17.00 a.m. End station in Tirana at Zogu i Zi point.

ALL 400

Shkoder – Tirana, deri ne 17.00 a.m. Stacioni I fundit tek Zogu i Zi.

3.5h

€ 10.00

Shkodra – Theth, at 07.30 a.m. from Rus area to the Guesthouse.

ALL 1,300

Shkoder – Theth, nga 07.30 a.m. nga stacioni I Rusit.

3.5h

€ 10.00

Theth – Shkodra, from 14.00 a.m. usuall timetable of the vans.

ALL 1,300

Theth – Shkoder, duke nisur nga ora 14.00 a.m. sipas orareve te furgonave.

PRIVAT CAR 4X4/
FUORISTRADA 4 places/4 vende

5h

€ 110.00

Tirana airport – Thethi, time schedule form 05.00 a.m. to 19.00 a.m.

ALL 14,000 Aeroporti Tiranes – Theth, nga ora 05.00 a.m. deri ne 19.00 a.m.
5h € 110.00 Thethi – Tirana airport, time schedule form 05.00 a.m. to 17.00 a.m.
ALL 14,000 Thethi – Tirana aeroport, nga ora 05.00 a.m. deri ne 17.00 a.m.
3.5h € 60.00 Shkodra – Theth, time schedule form 05.00 a.m. to 20.00 a.m.
ALL 8,000 Shkoder – Theth, ne fashen orare nga 05.0 a.m. deri ne 20.00 a.m.
3.5h € 60.00 Theth – Shkodra, from 14.00 a.m. usuall timetable of the vans.
ALL 8,000 Theth – Shkoder, duke nisur nga ora 14.00 a.m. sipas orareve te furgonave.