ensq

Tag Archives: Albania

GuestHouse Villa Gurra – Theth

Gurra Hotel eshte i vendour ne hyrje te Thethit. Ky hotel ka 10 vite qe nga shfrytezimi i tij dhe eshte i njohur per fluksin e madh te turisteve vendas dhe te huaj. Hoteli menaxhohet nga nje cift i ri qe jane dhe vetpronaret, te cilet tregojne se e bejne kete pune me shume kenaqesi. Nga ana gjeografike hoteli ndodhet 16 km ...

Read More »

Denoncojme rende vrasjen e pabes te turisteve Çek

Michael Svatos and Anna Kosinova

Ne qytetaret dhe gjithe komuniteti i Thethit, Valbones dhe Kelmendit, jemi teresisht te prekur dhe te indinjuar nga vrasja makabre e dy turisteve Çeke ne fshatin Preka te Komunens Postripe. Duke shprehur ngushellimet per familjarat e  dy te rinjve, distancohemi nga ky akt kriminal e terrorist jo vetem për humbjen e jetes se dy te  rinjve dhe per familjaret e tyre humbjen ...

Read More »

Bujtina Gjergj Harusha – Theth

Bujtina Gjergj Harusha

Bujtina Gjergj Harusha eshte e ndertuar ne vitin 2007, eshte shtepi pritese qe ne ditet e para qe eshte ndertuar dhe administrohet nga Gjergji dhe familja e tij. Bujtina eshte e perbere nga 5 dhoma, 5 banjo, kuzhine dhe ambiente te jashtme per ngrenie. Bujtina funksionon ne vere dhe ne dimer, ushqimet qe ofron bujtina jane prodhime BIO te zones. ...

Read More »

Tur dy ditor

Programi ditor per “Turin 2 Ditor” Dita e pare Nisja: Ora 06.30, ose 16:30, Nisja nga Tirana, (tek ish kafe Flora). Mberritja ne Theth. Sistemimi ne Bujtine, akomodimi neper dhoma dhe ngrenja e drekes apo darkes sipas rastit. Pasdite: Ora 14.30, Vizite ne destinacionet: Ujëvara e Thethit dhe Kanioni i Grunasit. 4 ore ecje vajtje-ardhje: shkalla e veshtiresise e lehte/mesme. ...

Read More »