ensq

Tag Archives: bujtine ne theth

Bujtina Gjergj Harusha – Theth

Bujtina Gjergj Harusha

Bujtina Gjergj Harusha eshte e ndertuar ne vitin 2007, eshte shtepi pritese qe ne ditet e para qe eshte ndertuar dhe administrohet nga Gjergji dhe familja e tij. Bujtina eshte e perbere nga 5 dhoma, 5 banjo, kuzhine dhe ambiente te jashtme per ngrenie. Bujtina funksionon ne vere dhe ne dimer, ushqimet qe ofron bujtina jane prodhime BIO te zones. ...

Read More »