ensq

Tag Archives: Hotel Floga ne Shkoder

Hotel Floga – Shkoder

Floga hotel, located in the city of Shkodra away from the noise and air pollution that offers the best conditions in this city. Has a total of 23 rooms, where it is located a large restaurant which offer tradional Albanian food with our specilities mutton roasted on the spit, lamb or pork … Rooms are very carefully constructed to be ...

Read More »

Thethi i pari destinacion në Shqiperi ne “Google Street View”…

google-street-view

Google njoftoi sot lançimin e “Street View“ për Shqipërinë, duke i lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të navigojnë 360° rrugët e destinacioneve më të rendesishme turistike në të gjithë vendin. Google njëra nga kompanit më të mëdha në bote, nepermes njërit nga programet më popullor siç është “Google Street View” vendos Shqipërin me filmimet e saje duke ju lejuar perdoresve ...

Read More »