ensq

Tag Archives: Popullsia ne Theth

Popullsia ne Theth

Population-of-Theth

Thethi për herë të parë në dokumenta del në vitin 1485, me emrin  Fusha dhe kishte  7 shtëpi “Defteri i rregjistrit të Sanxhakut të Shkodrës i vitit  1485, vellimi I-rë, botim i 1974,fq.150” Në vitin 1987 kishte 147 shtëpi me 1300 banorë; dhe në vitin 2000 numërohen 74 shtëpi me 650 banorë. Në Theth mund t’i gëzohesh jo vetëm natyrës ...

Read More »