ensq

Tag Archives: Thethi Park @sq

Ujevara e Gjecajve ne Theth

Thethi me ujvara dhe bukuri mahnites si ne asnje vende tjeter ! Thethi është fshati që ka më shum ujra dhe ujvara në Shqiperi sepse ngado që të ecesh nëper Theth do te gjeni nje burim uji. Gjate rrugës tuaj për në qender të fshatit, perveç bukurive mahnites qe do te shikoni, kuroren me majat e maleve, do te takoni ...

Read More »