ensq

Tur dy ditor

Programi ditor per “Turin 2 Ditor”

Dita e pare

Nisja: Ora 06.30, ose 16:30, Nisja nga Tirana, (tek ish kafe Flora).

Mberritja ne Theth. Sistemimi ne Bujtine, akomodimi neper dhoma dhe ngrenja e drekes apo darkes sipas rastit.

Pasdite: Ora 14.30, Vizite ne destinacionet: Ujëvara e Thethit dhe Kanioni i Grunasit. 4 ore ecje vajtje-ardhje: shkalla e veshtiresise e lehte/mesme.

Ora 18.30, Ne kthim, vizite te Muzeu Historik, te Kulla e Ngujimit, dhe Kisha e Shen Gjonit me shpjegim nga ciceron i posatshem.

Ora 20.30, Darka me ushqime bio e gatime tradicionale te zones.

 

Dita e dyte

Mengjesi: Ora 07.00-09.00, Servirja e mengjesit.

Alternativa 1 e Kthimit:

Ora 09.00, nisja e kthimit drejt Shkodres.

Ora 12.00, mberritja ne Shkoder dhe mundesia kohore per nje xhiro turistike dhe pushim kafeje ne qytetin e Shkodres.

Ora 13.00 – 14.40, rruga e kthimit nga Shkodra ne Tirane.

Alternativa 2 e Kthimit:

Ora 12.00, kthimi drejt Shkodres.

Ora 15.00 – 16.00, 1 ore mundesi pushimi kafeje ne Shkoder dhe kthimi drejt Tiranes me furgon te prenotuar.

 

Shënime

Ne çmim jane te perfshire: udhetimi me furgon nga Tirana ne Theth dhe kthim ne Tirane; guida, transporti i brendshem nga Nderlysa ne Theth, ushqimi dhe fjetja per dy nete ne guesthouse.

Ne cmim nuk jane te perfshira: kerkesa ekstra nga sa me siper si, konsumi i pijeve alkolike, kafet ne bar, etj.

Krijo grupin tend dhe zgjidh datat qe deshiron!
Nese keni vendosur te vizitoni Thethin dhe nuk deshironi te humbisni disa prej destinacioneve te tij me te vecanta, krijo grupin tend per nje tur te udhehequr dhe zgjidh ti datat qe deshiron ta vizitosh ate, dhe ne do te bejme gjithe pjesen tjeter!

 

Turi

Personalizo Turin tend

Krijo nje grup dhe zgjidh datat kur do vizitoni Thethin!

Min 1 – 4 pax.

5 – 9 pax

10 – 13 pax

14-20 pax

Mbi 20 -24 pax.

Tur 2 ditor

(Cmime per person)

€ 88

€ 59

€ 48

€ 44

€ 41

[contact-form-7 404 "Not Found"]