ensq

Tag Archives: normal car in Theth

NATA E SHËNKOLLIT NË THETH…

“A po vjen e dalim ne Theth per Shënkoll?!” – me pat dvetë nje mbramje fundnandori ne Shkoder, miku jem prej Thethi, Petrit Gjeçaj… Ka kene viti 1993… “Mos më thuej dy here!” – i thashë, – “kallzomë ditën!…Me vrap vij!” Ashtu e lamë dhe dy dite para Shënkollit, heret në nadje pritem per makina rasti ne dalje te Shkodres, ...

Read More »

Theth is now accessible by normal car

normal car in Theth

Starting from this Monday, 5 august 2014, the road was made accessible even for normal cars. A road that till now was impossible to do it without a out road car 4×4 whiles. These works are thanks to the last reconstructions made from Albanian Development Fund in its entire segment from the point where the non asphalted road starts, in ...

Read More »