ensq

Tag Archives: Theth

Road to Theth is going to be blocked for a restrict time from 10.00 to 16.00h for the touristic season 2014.

Road to Theth

The road to Theth was first constructed on 1936 and is known as the first rural road with mainly touristic purpose. In the last 20 year no reconstructions was made and only last year 2013 was approved and started a reconstruction project for just a segment, Boge – Qate e Thores, that don’t give a definitive solution to the problem. ...

Read More »

Thethi i pari destinacion në Shqiperi ne “Google Street View”…

google-street-view

Google njoftoi sot lançimin e “Street View“ për Shqipërinë, duke i lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të navigojnë 360° rrugët e destinacioneve më të rendesishme turistike në të gjithë vendin. Google njëra nga kompanit më të mëdha në bote, nepermes njërit nga programet më popullor siç është “Google Street View” vendos Shqipërin me filmimet e saje duke ju lejuar perdoresve ...

Read More »