ensq

Tag Archives: thethi tours

3 days hiking Tours to Thethi National Park

Overview This tour was thought and offered from local people of Thethi, who will not offer you just a guide but you will dive in this local lifestyle and have a unique experience from this remote wild area of the Albanian alp, part of Thethi National Park. Wild because the nature is still virgin, untouched, as described from other tourist ...

Read More »

NATA E SHËNKOLLIT NË THETH…

“A po vjen e dalim ne Theth per Shënkoll?!” – me pat dvetë nje mbramje fundnandori ne Shkoder, miku jem prej Thethi, Petrit Gjeçaj… Ka kene viti 1993… “Mos më thuej dy here!” – i thashë, – “kallzomë ditën!…Me vrap vij!” Ashtu e lamë dhe dy dite para Shënkollit, heret në nadje pritem per makina rasti ne dalje te Shkodres, ...

Read More »

2 days Tour to Theth National Park

Travel to Blue Eye

This tour was thought and offered from local people of Thethi, who will not offer you just a guide but you will dive in this local lifestyle and have a unique experience from this remote wild area of the Albanian alp, part of Thethi National Park. Wild because the nature is still virgin, untouched, as described from other tourist and ...

Read More »