ensq

Bujtina Arben Marashi – Theth

Shtepia jone ndodhet ne zonen e Kolajve. E rrethuar nga Maja te Shkrepisura dhe ngjitur me te rrjedh Lumi i Shales. E perbere nga 4 dhoma me nga 3 shtreter tek dhe 2 banjo normale. Secila dhome eshte e pajisur me Tv te rrjetit satelitor. Ndersa jashte ka hapesire te mjaftueshme per parking dhe tenda per pushues. Ne rast prenotimesh kontaktoni me ane te formes se meposhtme.

JU MIREPRESIM!

Location

Google Maps Link

Booking  &  Contact

Phone : +355 69 977 2207
Email:   klaudia.marashi@yahoo.com