ensq

Ujevara e Gjecajve ne Theth

Gjeçaj Waterfall, which is quite beautiful and distinctive, and about 25 meters high

Gjeçaj Waterfall, which is quite beautiful and distinctive, and about 25 meters high

Thethi me ujvara dhe bukuri mahnites si ne asnje vende tjeter !

Thethi është fshati që ka më shum ujra dhe ujvara në Shqiperi sepse ngado që të ecesh nëper Theth do te gjeni nje burim uji. Gjate rrugës tuaj për në qender të fshatit, perveç bukurive mahnites qe do te shikoni, kuroren me majat e maleve, do te takoni edhe ujvaren e Gjeçajve e cila  eshte sapo keni kaluar lagjen Gjeçaj rreth 3o meter, sipër rrugës nacionale, që të çon për në qendër, e cila është mjaft e bukur dhe e veçantë, rreth 25 metër e lartë.