ensq

Tag Archives: Valbone

Hotel Margjeka Valbone

Hotel-Margjekaj-Valbone

Mireserdhet miq të dashur. Në trekëndëshin gjeografik Gjakovë, Rekë, Malësi në pjesën veriore të tij shtrihet parku kombëtar Valbonë në lartësinë 1120 m mbi nivelin e detit. Nga pikëpamja gjeografike ky park shtrihet mes qafës së Valbonës dhe qafës së Vranicës. Nga pikëpamja historike kto dy qafa janë ndër emër-vendet e veçanta të toponimeve që ka harta e grisur e ...

Read More »

Hotel Rilindja Valbone

Well, of course we think you should stay with us in Quku i Valbonës! Not only do we have a great central location, within walking distance of 6 of the most popular trailheads, we also have the best range of services, from landscaped camping sites to the most luxurious rooms in the valley with even more options in between, and then ...

Read More »