ensq

Tag Archives: Alpet e Shqiperise

Hotel Margjeka – Valbone

Mireserdhet miq të dashur. Në trekëndëshin gjeografik Gjakovë, Rekë, Malësi në pjesën veriore të tij shtrihet parku kombëtar Valbonë në lartësinë 1120 m mbi nivelin e detit. Nga pikëpamja gjeografike ky park shtrihet mes qafës së Valbonës dhe qafës së Vranicës. Nga pikëpamja historike kto dy qafa janë ndër emër-vendet e veçanta të toponimeve që ka harta e grisur e ...

Read More »

The waterfall of Gjeçaj

Once you have entered into Theth and you are descending to the center, above the national road, you will see Gjeçaj Waterfall, which is quite beautiful and distinctive, and about 25 meters high. The walks through the National Park provide the possibility to familiarize yourself with the natural and cultural resources that Thethi has. The Church which is preserved and ...

Read More »